18 juni. Something Nice Back Home

Jahopp.

(Aven detta inlagg har en rubrik tagen fran ett av namnen till ett av avsnitten i TV serien Lost. Ni kan sakert forsta varfor jag valt denna rubrik)

Da borjar vart aventyr/resa/varsta haftiga grej lida mot sitt slut.

Idag tog vi det lite lugnare. Efter frukosten satt vi kvar pa takterassen och spelade lite backgammon. Nar lagom mycket tid hade gatt och vi kande oss redo for lite promenad packde vi som vanligt ryggsacken med tva vattenflaskor och The rough guide to Turkey. Sedan gickvi ner pa gatan dar Vallid slot upp med oss.

Idag skulle vi ga till Taksim. Taksim ar den lite mer moderna delen av Istanbul med mer shopping och business. Pa vag till Taksim stannade vi forst for att Vallid skulle kopa en kebab ( han hade missat frukosten). Sedan tog vi oss over ena bron mot Taksim. Pa bron gjorde vi dock ett litet stopp dar Vallid visadeoss ett trevligt fik darvi satt och spelade backgammon och drack appelte en stund.

Taksim var haftigt att se och det slumpade sig sa att vi aven rakade ga forbi sveriges stora och fina ambasad. Det var kul men paminnde oss samtidigt om att vi snart kommer att vara hemma igen (med blandade kannslor).

Vi tog oss sedan tillbaka till hotellet dar vi provpackade vara vaskor/ ryggsackar. Efter lite vila gick vi och at en lite finare sista middag och bankade oss sedan for att fa se  Sverige forlora mot Ryssland...(snyft)

Jag vet inte om vi kommer att fa mojlighet att blogga mer under resan och vill i sadanna fall a mina Olivers och Davids vagnar tacka for visat intresse. Tyvarr har vi inte kunnat lagga upp sa manga av vara ca 500 bilder ( det har varit lite krangligt). Det kan handa att vi lagger upp fler biler senare pa bloggen eller safar ni sakert se bilderna pa nagot annat satt.

Techekular!

//Sebastian

Kommentarer
Postat av: Ednel

Россия является прекрасным стране! Футбол!



:)



Äh! Ni får komma hem nu så att vi som ska med kan börja tagga för Borlänge!! Vad är Turkiet jämfört med musik i Sveriges 25e största tätort?

2008-06-19 @ 01:33:09
URL: http://ednelmusic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0