Och Anton ska med...

Hej bloggen! ;D

Jag och Sebastian ska ju åka till Asien nu under hösten! Vi kommer vara borta i 100 dagar. Så det är ju trevligt att ha en blogg som man kanske kan skriva på ibland om man får möjlighet :)

Jag är iaf sjukt taggad inför resan! Tror vi kommer få det riktigt bra där nere! Nu är det mindre än en vecka tills vi åker!


som sagt riktigt bra!

Ingen av oss har ännu blivit deprimerad/aggressiv/förvirrad/fått panikattacker eller hallucinationer eller något annat allvarligare än möjligen något livligare drömmar, av malariaprofylaxet! Vi är färdigvaccinerade, vi har nya myggnät och flightbags. Jag har fått en ny kamera av min mamma så att jag kan ta massa bilder och visa henne sen (och lite för min skull också ;p)!


Sjukt najs iaf, så det ska jag verkligen göra! Vi har biljetter och försäkringar, och vi tror att vi bokat ett hotell (på indonesiska) de första dagarna...

Så det känns som att vi är väl förberedda!

Funderar på om jag kanske ska packa väskan nu och se hur stor plats allt tar, om jag hinner :) ..det är mycket nu!



Mount Agung på Bali


Jag lekte runt lite och ändrade utseendet på bloggen, hoppas sebastian tycker det är okej.. Om det nu funkar...

(ja det blev väldigt fult när man scrollar ner, men jag vet inte hur man gör sånt här egentligen)


/Anton


Asien igen

Dags att dra igång bloggandet igen. Kanske som bekant reser jag och Anton ut på en liten tripp i höst -10. Vi flyger till Bali och har en hemresa i december från Shanghai, Kina. Däremellan har vi tänkt besöka Borneo, Laos, Kambodja och Vietnam. Kanske en ambitiös resplan som självklart kan komma att ändras.

Men, vi kommer väl förberedda. Vaccinerade mot Tyfoid, Hepatit B och Japansk encefalit. Vi kommer även att äta medicin mot Malaria när vi är i sådana områden. Tabletten heter Lariam. Flytta om bokstäverna och då får Malaria. Kända biverkningar: depression, trötthet, sömnsvårigheter, mardrömmar etc. För att se om man får problem testar man att äta några tabletter på hemmaplan.

Igår drömde jag att jag åt kycklingbuljongtärningar. Nästan ett helt paket. (biverkning?)

Jag har ett myggnät och undrar mest över vem som ska vakta iPoden på stranden om jag och Anton vill bada samtidigt. Och schacket? Som jag har målat backgammontrekanter på inuti. Hoppas vi spelar lika jämt som vi brukar. Då kommer resan gå bra.

Får se hur mycket bloggande man får möjlighet till. Men en mening då och då ska väl gå.

Om två veckor flyger jag och Anton. Två veckor då man får vila upp sig och drömma om kycklingbuljong, så man orkar semestern.



--
Sebastian

RSS 2.0