Dr Kong och Dr Watson

Idag vaknade jag upp på sjukhuset.

Inte bokstavligt. Men ändå. Jag vaknade upp ur min föreställnig att mitt finger behöver hållas kruttort i ett Asien som för tillfället befinner sig i en regnperiod. Kanske var det tid som behövdes för att jag skulle komma til insikt, kanske var det Dr Kong.

Planen var att mitt finger skulle bli bra idag. Jag skulle besöka SOS International Medical Center. Jag skulle be dem utföra en --- x-ray --- och jag skulle be dem ta bort min metallpinne. Jag fick träffa Dr Kong. Dr Kong är en man som pratar med små bokstäver, om han ens säger något alls. Men han lyssnade. Och genomförde röntgen. Men när det kom till den slutliga domen var det Dr Watson som förde talan. Vänta med att ta bort metallpinnen. Gör det i Bangkok.

1. Benen hinner få ytterligare tid på sig att läka.

2. Dr Kong och Dr Watson har inte tillräckligt med expertis.
"You need to see an orthopedic specialist" Dr Kong och Dr Watson i kör.

Jag fick nya - bandage - att lägg om fingert med. Och en "Manodine Solution" att stryka på - såret - vid tillfälle. Detta tilsammans med beskedet att jag kan bada med fingret. Bara jag tvättar, torkar och lägger bandage på efteråt. Skönt! Tycker jag som snart ska åka till Laos som inte har en enda kustremsa att stoltsera med.

--
Sebastian 

Kommentarer
Postat av: / S

Sebastian - sabla otur att du måste hålla på och krångla med det här hela tiden. Skönt att du verkar vara vid gott mod ändå. Du håller kanske fast vid den gamla scoutlagen, "en scout möter svårigheter med gott humör". Lycka till med Laos.

2010-10-04 @ 22:42:04
Postat av: Petter

Dr. Kong? Cool kille.

2010-10-07 @ 23:05:58
Postat av: Dr Kong

I had a dream about Dr Watson yesterday...

2010-10-08 @ 03:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0